Rasina pe baza de apa, hipoalergenica, pentru rostuirea impermeabila si anti-pata cu efect matase a gresiei portelanate, pietrei naturale si mozaicului de sticla.

Fugalite Bio este testat dermatologic, hipoalergenic, conform unui experiment medical de toleranta cutanata, efectuat la clinica dermatologica a Universitatii de Studii din Modena si Reggio Emilia. Este disponibila in 12 culori naturale, inspirate de colectiile cele mai utilizate pentru realizarea acoperirilor ceramice contemporane. Garanteaza continuitatea estetica si functionala a suprafetelor rostuite.

Destinatia utilizarii
Chituirea rosturilor intre 0 si 5 mm cu rezistenta chimica si mecanica ridicata, duritate si impermeabilitate superioare. Lipirea mozaicului de sticla.

Materiale care se chituiesc:
- gresie portelanata, placi cu grosime redusa, placi ceramice, klinker, mozaic de sticla si ceramic, de toate tipurile si formatele
- pietre naturale, materiale compozite, marmura

Pardoseli si pereti, interioare si exterioare, pentru uz civil, comercial, industrial si pentru mediul urban, supuse constant sau ocazional contactului cu substante chimice, in medii cu trafic intens, piscine, bazine si fantani cu apa termala, pardoseli cu sisteme de incalzire si in zone supuse la diferente mari de temperatura si inghet.

Domeniul de aplicare Directiva CE MED
Chit pe baza de apa, eco-compatibil, utilizat ca adeziv si/sau sigilant intre placi.
Masa maxima pe suprafata 475 g/m2
Grosime ca adeziv 0, 9 ± 0, 1 mm
Grosime ca chit 3, 9 ± 0, 1 mm
Ca material de finisare pentru toate suprafetele interne sau ascunse ori inaccesibile vederii. Cand este destinat montarii pe pereti mulati si tavane, produsul poate fi aplicat pe orice fel de suport necombustibil, cu o grosime mai mare sau egala cu 10 mm si o densitate ≥ 656 kg/m3. Cand este destinat montarii pe poduri, produsul poate fi aplicat pe orice fel de suport metalic, necombustibil si pe orice fel de material cu caracteristici reduse de propagare a flacarii.

A nu se folosi
Pentru rosturi cu latimea mai mare de 5 mm; pentru pardoseli cu suprafata poroasa si care necesita rezistente chimice mai mari sau diferite de cele indicate in tabelul rezistentelor chimice, pentru umplerea rosturilor elastice de dilatare sau fractionare; pe substraturi imperfect uscate sau supuse infiltratiilor de umiditate

 

Brand: Kerakoll